Pifa Tuning logo     pifa tuning
Car Body Works & Tuning Station

нова религия за твоята кола

ЗА НАС

използваме най-добрите оръжия в занаята - DeVilbiss

PIFA Star Team 2009


пребоядисваме  възстановени и подменени части по купето на автомобила

авто-интериорни занимания за тихите луди...

изпичаме боята и лака с най-добрите IR лампи на TRISK - Англия
използваме само оригинални и доказали качеството си материали и консумативи
работим бързо, прецизно и с желание, за да постигнем високо качество и надеждност
Жицата помага за монтажа на ролбар
Тони в процес на лепене на нов таван на Блейзър
стараем се да задоволим всички изисквания на нашите клиенти, дори това да ни струва много време
колите са нашата страст - заредете ни с идеи, при нас те стават реалност!
Боядисване на Хъмъра - на черен филер
» КОНЦЕПЦИЯТА ЗА "American car body works & tuning station"

Идеята да се концентрираме върху американските возила дойде съвсем спонтанно, след като започнахме работа по Хамъра. Новината за абсурдното ни начинание се разпространи бързо и в един момент пред сервиза имаше още 6 американки от тази категория - всички чакащи за модификации по екстериора и интериора; и списъка растеше. Това окончателно избистри стратегията и сега записваме с месеци напред. 

» ЕКИПА (или всеки луд с номера си, а някои и с волна програма) 

Още от самото начало (края на 2004) ни беше ясно, че най-трудната част от организацията на работата ще бъде намирането на подходящи хора със сходно мислене - автомобилни типове - които да се доказват повече на дела и по-малко на думи (нещо нетипично за `Булгар-юнак`, на който всичко му е ясно, ама няма 5 стотинки в джоба). За наша радост, с Пифа се работи лесно и неговите дружки никога не му отказват! Така, че от към професионалисти не може да се оплачем. Всички тук са печени типове, с новаторско мислене и солиден опит - всеки малко луд, но и със собствен номер...

» Пифа - баш майстора, няма слаба тема по отношение на железата и боите! Още от ранно детство е закърмен с прогресивните идеи на Heavy Metal-а и е един от малкото хора осъществили своята детска мечта - да съчетае колите и музиката в един тематичен унисон. Е, все пак и школото за двигатели с вътрешно горене - 'Вилхем Пик' също има пръст в това. Rock'N Roll, baby!

» Жицата - както се досещате няма тайни с релетата и кълбата жици които постоянно се влачат след него. Без някога да учил за това, изглежда той интуитивно знае коя жица какво точно изпълнява и къде точно трябва да се върже, след като успя да изгради изцяло ел.инсталацията на Hummer H1, без да е прочел и един ред литература (по въпроса с Hummer-а, а не, че по принцип не е чел литература, нали?!). 

» Тони - момче за милиони! Като че ли определението `авто-тапицер` не би било най-точното в случая. Тонката е тих, но коварен тип, които като се хване с нещо, докато не го приключи, не казва нито дума. Много се старае момчето, ама как не спре за по цигара, поне веднъж. С други думи много внимателно работи и не се учудвайте като установите че току що претапицираните ви седалки са по-здрави и по-красиви от оригиналните.

» Ники `дупето` - майстор на ТЕЦ-а по колите - това радиатори, това въздуховоди и съединения, са му като детски играчки. Ники е гъзар и обича BMW. И както се досещате, неговото е най-черното, най- лъскавото и с най-якия бас (добре, че е фен на Joe Satriani, а не на някоя силиконова .........ина). Бая пот хвърли и той по проекта `направи си сам Hummer`, но в крайна сметка Hummer-а има 3 парни системи и вътре е като в сауна.

» З.Н.Б.Е. - други Знайни и Незнайни Бойни Единици дали времето и енергията си в майсторенето на различни представители на `духа на американското автомобилостроене` в нашия скромен бокс.

> Работа при нас? <

 

НАЧАЛО

 

» УСЛУГИ
авто услуги и цени

които предлагаме

 

» ТУНИНГ
авто тунинг решения

по екстериора и интериора

 

» ГАЛЕРИЯ
 снимки на автомобили,

 преминали през нашия сервиз

 

» ЗА НАС
малко забавно четиво

 

» РАБОТА
ако искате и 

сте способни

 

» КОНТАКТИ
телефони, адрес и карта

 

» FAQs
често задавани въпроси(EN) 

 

» LINKS
 интересни и може би,

 полезни връзки

 

» ФОРУМ
посетете нашия тунинг форум -

може да откриете интересни

дискусии и решения

които да работят точно за вас

  

» KАРТА НА САЙТА

 

!!! НОВО !!!

предлагаме

АЕРОГРАФИЯ

(airbrush painting)

 Airbrush - Mitsubishi Eclipse Hood

тема: "To Hell & Back" Manic Skull Fury

проект: Mitsubishi Eclipse `95

Нарисувайте нещо любимо  върху капака, покрива, или 

изрисувайте цялата си кола от професионален художник по метода `airbrush painting`


Copyright © 2011 ПИФА ТУНИНГ ЕООД - София. Автосервиз за автобояджийски услуги и оптичен тунинг. Всички права запазени. PIFA TUNING - car body works & tuning. | последно актуализиран: 19.01.2011